Hello ZUCSU vrienden,

Na een onvergetelijke reis via de Mekong door het betoverende Vietnam en het sfeervolle Cambodja, waarbij smaken, geuren en culinaire tradities werden omarmd, wil ik jullie uitnodigen voor een unieke ervaring. Zet je schrap voor een smakelijke reis naar de keukens van Zuidoost-Azië.

De komende weken nodig ik je uit om deel te nemen aan een culinaire ontdekkingsreis door Vietnam en Cambodja. Vergeet alles wat je dacht te weten over exotisch eten, want we gaan samen de diepten van deze verfijnde keukens verkennen.

Elke week neem ik je mee op een reis langs een uniek product dat ik heb ontdekt tijdens mijn reis.

Van smaakvolle kruiden tot exotische vruchten, groenten, vis… we onthullen de geheimen achter deze verbazingwekkende ingrediënten.

Verwacht twee keer per week een diepgaande beschrijving en, als klap op de vuurpijl, mogelijk een smaakvol recept om thuis uit te proberen.

http://www.zucsu.com

Galerij

Deel dit artikel, kies uw platform!

recent posts