In de wervelende wereld van voeding en gezondheid is er vaak geen tekort aan opgelegde diëten en beperkingen. Als diabetologe en oprichtster van ZUCSU, wil ik graag een andere benadering benadrukken – een benadering die draait om voedselkennis en het empowerment van individuele keuzes. In mijn jarenlange ervaring als diabetologe heb ik gezien dat één maat niet voor iedereen past. Opgelegde diëten kunnen vaak als beperkend worden ervaren en hebben zelden het gewenste langetermijneffect.

Met  ZUCSU geloof ik dat voedsel een bron van kracht moet zijn, niet iets wat ons beperkt. Het is mijn overtuiging dat voedselkennis de sleutel is tot het nemen van bewuste en gezonde voedingsbeslissingen. Daarom staat bij ZUCSU het delen van uitgebreide voedselkennis centraal. Of je nu een specifiek dieet volgt, gezondheidsdoelen nastreeft of gewoon van lekker eten houdt, wij willen je voorzien van de kennis om weloverwogen keuzes te maken.

Ik geloof in eigen verantwoordelijkheid. Bij ZUCSU  bied ik  geen opgelegde regels, maar een schat aan informatie waarmee jij zelf de controle hebt over wat je eet. Of je nu suiker wilt verminderen, een vegetarische levensstijl omarmt of gewoon nieuwsgierig bent naar nieuwe smaken, ZUCSU is er voor jou.

Ik begrijp dat gezondheid een persoonlijke reis is. Daarom geef ik jou de tools om bewuste keuzes te maken die passen bij jouw levensstijl en doelen. Bij ZUCSU ben je de regisseur van je eigen gezondheid.

Op de website vind je een schat aan informatie over voedselproducten, horecazaken, recepten en tips om je te helpen bij je koolhydraatbewuste levensstijl (zonder dieet). Bij voedselkennis vertel ik je alles over de voedingswaarde, de bereidingswijze, de seizoenen, de herkomst en de culinaire toepassingen van verschillende voedselproducten. Zo leer je meer over de producten die je eet, en ontdek je misschien wel nieuwe smaken en combinaties. De focus werd gelegd op seizoensgebonden voedsel maar ook  op internationale producten, omdat iedereen graag reist en nieuwe culturen leert kennen. Zo kun je ook in het buitenland koolhydraatbewust eten, en genieten van de lokale specialiteiten.

Anderzijds geloof ik dat goed eten niet alleen thuis plaatsvindt, maar ook daarbuiten. Daarom worden  toonaangevende horecazaken gepresenteerd die dezelfde passie voor voedsel delen. Ontdek deze culinaire hotspots die werken volgens de principes van ZUCSU en laat je smaakpapillen verwennen.

Tot slot vind je op onze website ook heerlijke recepten, die je kunt gebruiken om je eigen koolhydraatbewuste maaltijden te bereiden. Onze recepten zijn (niet altijd) eenvoudig, smaakvol en gevarieerd, en bevatten ingrediënten die je makkelijk kunt vinden. Je kunt ook je eigen recepten delen met andere leden, en zo elkaar inspireren en helpen.

Ik ben erg trots op de nieuwe website, en ik hoop dat jullie er net zo enthousiast over zijn.

Het IT team en ikzelf hebben hard gewerkt om jullie een betere service en een betere ervaring te bieden, en we staan altijd open voor jullie feedback en suggesties. Helaas kunnen we niet alle producten,horecazaken en recepten in één keer overzetten naar de nieuwe website, daarom breng ik jullie op de hoogte van een tijdelijke uitdaging. Momenteel werken we hard aan het updaten van ons uitgebreide assortiment van meer dan 2500 producten, evenals het verfijnen van recepten en het toevoegen van nieuwe horecazaken aan ons netwerk. Hoewel de overdracht niet in één keer kan gebeuren, wil ik jullie verzekeren dat alles in het werk wordt gesteld om dit proces zo snel mogelijk te voltooien. Jullie geduld wordt enorm gewaardeerd.

Ik nodig jullie van harte uit om onze nieuwe website te bezoeken, en om te genieten van alles wat ZUCSU te bieden heeft.

Mis geen moment van de culinaire revolutie! Meld je aan op onze vernieuwde website, sluit je aan bij onze community en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden die de wereld van ZUCSU te bieden heeft.

Ik ben ervan overtuigd dat jullie net zo veel van koolhydraatbewust eten zullen houden als ikzelf. Bedankt voor jullie vertrouwen en steun, en tot ziens op ZUCSU!

Klaar om te duiken in de Nieuwe Zucsu-Ervaring? Klik Hier!

https://zucsu.com/

Laat 2024 het jaar zijn waarin we samen de smaakvolle reis beginnen!

Met smakelijke groeten,

 

Christine Pelckmans

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerij

Deel dit artikel, kies uw platform!

recent posts